glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

AND THEY ARE HERE

news

De snyggaste träningskläderna ni har skådat. Eller? Hehe!!! Jag är sjukt nöjd med kollektionen och tycker den är sjukt stark. Pressen har aldrig hört av sig så mycket vilket är så kul. Stora profiler/bloggare som normalt tar flera tusen för ett samarbete har hört av sig och vill ha kläderna. På söndag ska vi fota höstens kollektion och sen blir det fullt fokus på införsäljningen. Mötena med de stora aktörerna är redan bokade sedan länge.

Vi kommer göra en del förändringar då vi kommer bli samarbetspartner med en stor aktör på marknaden som jag tror kan gynna vår egna försäljning mycket. Vi är inte uppköpta.

Det här är nog det tuffaste jag någonsin gjort och jag har tappat många hårstrån på vägen. Även om det är i snigelfart så går det åt rätt håll. Jag hoppas den där långa tuffa uppförsbacken kan plana ut lite granna för att sen sväva iväg med en rejäl medvind.

In på WWW.BYSHAPEMEUP.COM för att spana in nya kollektionen. Vi har inte gått ut brett med den ännu så Ni är bland de första som får veta. Vi har inget megalager så Ni får fan skynda Er om Ni ska haffa Era favoriter.

Inom några dagar kommer vi lansera en ny kul grej under ShapeMeUp:s flagga och snart är det även officellt vad jag ska ägna mig åt inom en snar framtid, förutom kläderna då. Ja det händer en hel del och det är så kul och spännande.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats