Charlotte "glitzy" Josefsson

Bananpannkakor med keso

IMG_3520.JPG

Kommer Ni ihåg när alla gjorde bananpannkakor? Jag testade men tyckte inte det var så gott. Såg på någon blogg där man även hade blandat i keso. Jag gillar ju kesoplättar tänkte jag. Så jag testade. Mosa en banan med 2 ägg och 2 rejäla matskedar med keso. Blev riktigt smarrigt. Till det tjoffade jag på turkisk yoggi, bär, lite valnötter och lite sirap. Smarribarr och vettig mat. Proteinrikt och man slipper mjöl som många sväller upp utav. Dessutom är det en hel del kalorier i mjöl. Nu kan man äta mer pannkakor men ändå få i sig mindre kalorier.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats