glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Bloggarmbrytning på morgonkvisten

Godmorgon dear glitzy.blogg fans,
jag kände mig tvungen att skriva en rad här efter att nyss ha satt frukosten i halsen av den här bilden. Det är verkligen en imponerande arm du bär på glitzy. Grattis till den.
Jag tog en bild på min egen smidiga arm för att kunna jämföra (ja, livet är en tävling för mig kära vänner) och det bevisade bara det jag egentligen redan visste. Att min arm inte kan mäta sig med glitzys på långa vägar i styrka, jag vinner dock utan tvekan i armlängd och det är ju alltid en början…då vaknade plötsligt min kreativa sida till liv och jag började genmanipulera armen i photoshop. Alla trix är tillåtna i bloggdueller…men nu är jag snäll idag och erkänner sanningen, ingen skulle tro på att det där är min arm men visst ser det äkta ut??!!! Till och med mer äkta än glitzys egen arm om jag får säga det själv. Vad tycker ni? (Gott Nytt Ã…r i förskott förresten önskar Nadia.)


Före

Efter

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. glitzy

  jennifer: jag har inget förtroende för pt, jag vet ingen bra i hela stan. jag bor i linköping. du får köpa kort på world class så får du börja träna med mig 😉

 2. Betty Mello

  Hey Där! Jag har en fråga angående de där high heelsen du beställde från GoJane.Com! har du storlek 38? Hur som helst…du kanske vet det här fastän du inte har storlek 38. Jag har storlek 38 och om jag uppfattat det rätt så ska jag beställa storlek 7? or? Är deras skor lite stora/små i storlekarna eller? vet du något om det? Svara gärna i bloggen!

 3. Jennifer

  Om jag inte minns fel så bor du i lkpg?!:)jag har länge funderat över att börja träna, men kommer aldrig till skott riktigt.Behöver hjälp:)du har inga bra tips..någon bra PT ex?

 4. nadia

  ellinor: jag trodde du pratade med miglinnean: ja verkligenlina: men gillar du min riktiga eller den manipulerade, hoppas du menar min äkta arm annars…kitty: tack det samma jonna: ja det gör det ellerhur?!mjölksyra: roligt att du heter just mjölksyra i det här inläggetmats: ja just det!emeliu: jag antar att du menar glitzy men jag tackar ändå, tack det sammagratisbio: sluta göra reklam här nu

 5. ellinor

  Läst din blogg i några veckor nu, och idag tog jag steget och la till din blogg som bokmärke på datorn. Du e en av mina nya favoritbloggar. Den ger mig inspiration till träning, samtidigt som du visar snygga outfits och ger bloggen en personlig touch. Tack. Kram från ellinor,22,Borås (som inte har nån blogg =)

stats