Charlotte "glitzy" Josefsson

Bojkotta Blog Awards

bild snodd från Pyttis

i går kom det hem en inbjudan till Veckorevyns blog awards som hålls varje år. vet ni? De vill gärna att vi kommer och minglar, men då får vi betala 200 kr. Endast de allra största bloggarna och de som är nominerade har fått en VIP-inbjudan. Självklart innebär det gratis inträde.

Jag kände rent spontant att jag absolut inte kommer gå på detta. Varför ska jag betala för att komma på en sponsrad tillställning? La inte så mycket mer tankar på det förrän igår kväll då jag loggade in på FB.

Detta har tydligen upprört många och en FB-grupp har skapats och till och med Kenza är upprörd. Jag håller med i det de skriver så jag kände att jag ville skriva ett inlägg om det….

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lisa Nilsson

  Hmmm..har följt din blogg en del för ett par år sedan, MEN i förhållande till mer kreativa/inspirerande bloggar, så har tyvärr fastnat i att blogga om Botox, tråkig träning, och en del ”gris uttrycksbilder” på dig själv..Fattar du inte att Ni som inte fick VIP behandling ej är tillräckligt intressanta??? Finns tusentals BRA bloggar att välja på..Kanske lite elakt…men framförallt sant!
  Om jag vore dig skulle jag snart börja läsa platsannonserna…för några stora pengar på din blogg kommer du ALDRIG att tjäna….

  1. Charlotte

   det handlar ju inte riktigt om det…..om man är intressant eller inte….tror inte du förstod budskapet…
   du har ingen aning om vad jag tjänar på min blogg och vad för erbjudanden jag får tack vare den

stats