glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Botox baby

Först så får man rynka så muskeln hittas

Sen sprutas det in lite botox. det känns inte alls. varken sticket eller insprutet.

Sist masseras det lite. KLART!

Botox går snabbt att sätta och det gör inget ont. Det enda negativa är att man inte får anstränga sig på ett dygn. Vi vill inte att botoxet ska flyta ut. Att sätta botox bra och att fylla ut med fillers är inte så lätt. Viktigt att personen vet hur det går till. Jag har haft lite problem att hitta en ersättare efter Stina, men så har jag en väninna som går till Anita på medAskin och har gjort ett super bra jobb på henne så jag bokade in mig. Om man går till fel person kan man känna sig tung och ögonbrynen kan “hänga” ner och då ser man trött ut:(

I dag fyllde jag bara på bekymmersrynkan. Kommer nog bara fortsätta botoxa den och låta pannan vara rörlig.

Nu har en annan kompis bokat in sig nästa måndag också:) Anita är alltså på Evalesco varje måndag. Jag testade en peel idag också. Men mer om det om några dagar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Hej!
    Jag funderar på att göra läppförstoring med juvederm hos Anita på Medaskin, har du eller någon du känner någon erfarenhet om det och hur resultatet blev? 🙂

  2. malin

    Jag har alltid gått till stina förut då jag gjort botox. Jag funderar på att boka tid hos Carina på samma klinik nu när det inte går att boka hos Stina. Vet du om hon är bra, eller om du kan rekommendera någon annan i stockholmsområdet?

stats