glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Bye klor hej korta och raka

Hejdå klor!

Hur mycket jag än gillar mina långa naglar så kan jag inte ha dom längre. Jag är ju ingen tjej som bara sitter och knappar framför datorn hela dagarna. Med två solotek så blir det ju lite grovarbete ibland och även här hemma.

Jag slog sönder en nagel förra veckan så jag ska till Maria i eftermiddag och laga den och fila ner alla naglar. Så tråkigt men det måste vara praktiskt ibland också. Har nog aldrig fått så många komplimanger tidigare.

Stötte på en tjej som tydligen betalar 1100 kr / gång hon gör sina naglar och hon sa att mina var snäppet bättre så hon skulle byta till BÄSTA MARIA nu 🙂

Gillar lacket från Depend.

Jag gillade när jag hade mattsvart gelish med glansiga tippar. Tydligen så gillade Ni det också för det var flera stycken som kommit kort därefter och gjort samma 🙂

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats