Charlotte "glitzy" Josefsson

Challe-pass

IMG_9857

Dagens outfit på gymet.
Hoodie // Adidas>>
Tisha // Nike
Brallor // Gissa

Vi var på bröllop förra helgen och när jag fick se bruden så tänkte jag ”jäklar vilken form hon är i”. Jag berömde henne så klart och till svar fick jag: Jag har ju kört Challe-passen som du sa. Eller jag kallade dom inte det men Natta hade döpt dom till Challe-pass. Korta och effektiva 🙂 Så länge man bara vill hålla en god form och hålla i gång för hälsans skull så kommer man lånt på Challe-passen 🙂 De är ju liksom utformade efter forskning och egna erfarenheter. Kör Ni igenom kroppen flera ggr i veckan kommer Ni bygga massa snabbt.

Kör intervaller på gymet (HIIT). De ska vara tuffa. Gärna 20 intervaller vid varje pass. Kör igenom hela kroppen när du kör styrketräning. 3-4 set på varje muskel och sen går du vidare till nästa. Jag lägger alltid mer fokus på axlarna för jag tycker det är snyggt.

Jag vill inte bygga muskler utan jag tränar för att bibehålla. Kör igenom överkroppen en gång i veckan med undantag för axlarna som blir 2-3 ggr i veckan. Magen kan blir oftare ibland också. Benen har jag låtit vara ett tag nu. Körde de ju 3 ggr i veckan ett tag och min rumpa putar mer än någonsin och benen ser nästan lite tjocka ut nu då jag har ett fettlager ovanpå musklerna som växtre fram på ganska kort tid. Så nu är det fokus på att få fram definitinerna på benen genom mer förbränning i form av HIIT som inte ska förbränna muskler. Kan ju vara bra att dricka lite aminosyror för att inte tappa också.

Idag körde jag 15 min på spinningcykeln på gymet. Vi har en bland konditionsmaskinerna på World Class. Sen körde jag axlar och mage. Kort och intensivt. Passar mig bra. När jag har gott om tid kan jag träna lite längre ibland.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carro

    Själv började jag med ”starting strength” för några veckor sedan, gillar´t! Får se om det kommer några trevliga synliga resultat också.

stats