glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Dagens och japanskt julbord

gina-tricot

Visst är det roligt med taskiga mobilbilder? 🙂 Ni får ha överseende med mig just nu 🙂

Jag är rätt begränsad i vad jag kan ta på mig på grund av snittet och en degig mage som ändå gått tillbaka rätt så fort.

Tröjan är relativt ny från H&M och som vanligt går jag upp 1-2 storlekar på stickat för att få den där sjyssta over size känslan.
Skinnbrallorna är gamla vapendragare från Stylein. På tal om Stylein så känner jag att jag behöver denna kappa.
Skorna kom hem till mig från Missguided under graviditeten och eftersom mina fötter var svullna som jag vet inte vad så kunde jag inte ha dom. Men idag åkte de på och de satt som ett smäck.lillan

Jag och Mamma hoppade in på Gina så jag fick fylla på garderoben lite och sen gick vi till ShinNori för att äta japanskt julbord. Smarrigt kan jag lova. Jag och Jocke ska dit om ett par veckor också. Lillan var så klart med och sov igenom allt med handen i luften i vanlig ordning.

Fick en kommentar om att jag inte borde ha med Lillan på “shoppingrundor” Men jag har fått grönt ljus från BVC och Neo. Känns som att de har rätt så bra koll? Så länge ingen andas ner i vagnen eller tar på henne så är det ingen fara. Jag är tacksam för omtanken men vi kommer faktiskt inte låsa in oss. Däremot har vi sagt nej till besök om någon har varit snuvig. Så, nu har vi avhandlat det 😉

musslor

Gratinerade musslor var en av rätterna. Det bjöds på massvis av olika sushi(s), varma rätter med japansk touch mm

sushiTyvärr kom jag på att ta kort i slutet av buffén så det blev bara trista bilder då det var så urplockat.

saffranspanacottaEfter mat buffén gick vi all in på dessert buffén. Här ser vi en väl balanserad saffranspanacotta.tiramisu-matchaDen här matcha tiramisu var riktigt smarrig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  jag skrev väl inget om att det blir svårt/jobbigt. jag skrev att det inte blir lika lätt, det tycker jag är stor skillnad. hur “kul”det är skrev jag absolut inget om, vet inte vart du fick det ifrån, det blir ju roligare varje dag. känns som en rejäl feltolkning Johanna.

 2. Johanna

  Men vilket vettigt råd från bvc! Jag fick mitt första barn i slutet av nov för två år sen och frågade min bvc-tant om man verkligen skulle va så extremförsiktig som vissa sa…. De skrämde bara upp oss att vi typ inte kunde gå utanför dörren på 6 månader, inte ens gå till ica för att handla. Så puckat! Nu följde vi ju inte det utan använde sunt förnuft. Vad din bvc sa verkar ju så mycket bättre. Man kan ju inte totalisolera sig.

  Känns för övrigt väldigt trist med “vänta bara tills… då blir det svårt/jobbigt/inte lika kul”-kommentarer likt den ovan även om kanske tanken var god (?).

 3. Sandra

  du är snygg och maten ser jävligt god ut. tycker du gör rätt som tar dig ut ur huset, passa på medan du har “smekmånad”, när hon blir några veckor äldre kanske det blir liv i luckan och då är det inte lika lätt längre. hon är vacker lilla dottern 🙂

stats