Charlotte "glitzy" Josefsson

Vinn Dalblads nya swebars

IMG_0988

Jag snodde alla bilder från ”Bellfit>>” då dom är så fina. Se fler bilder och vad hon tycker om Blueberry / Cheesecake här>>IMG_0992

Förra gången recenserade jag smaken Hallon / Lakrits som verkligen har blivit en favorit hos mig. Blueberry / Cheesecake gillar jag också men den är lite sötare och för några månader sen hade jag jublat över det söta. Men jag har dragit ner på riktigt söta saker och lösgodis äter jag knappt längre. Så när jag väl äter något sött kan jag tycka att det blir för sött. Något som är helt nytt för mig 🙂

Men jag gillar den och tycker den är god. Gillar man sött så kommer den få 10 poäng 🙂 Jag älskar för övrigt när bars har ett vitt täcke över sig och även denna är mjuk i sin konsistens. Hatar bars som är för sega och hårda i sin konsistens.IMG_9445

Tävla om massvis med bars här>>

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats