glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Det blev en “liten” order på nike

Inlägget innehåller adlinks.

Jag beställde hem lite grejor från Nike för ett tag sen och jag behöll allt förutom ett par tights och en top. Toppen visar jag dock upp nedan då den är riktigt snygg. Hoppas Ni gillar och kan få lite inspiration. Finns sjukt mycket snyggt men någon stans måste man ju dra gränsen 🙂 Blev jobbigt nu när jag besökte sidan igen 🙂

Dessa tights tycker jag är lite läckra. Men vet Ni? Jag hade inte fattat att man skulle stoppa ner dom i skon förrän nu när jag skulle hämta länkar till er. Så det blir det att prova asap.

Jag beställde även hem toppen till men jag vet att jag inte kommer ha detta set på mig så den fick åka tillbaka även om jag tycker att den är riktigt snygg.

De här mysiga brallorna i svart bor jag i just nu. Körde dock på xsmall då jag ville ha dom lite tightare än på bilden. Jag är en small normalt sett.

 

Älskar på denna tisha. Ni har dessutom redan sett den på instagram men den kommer här igen 🙂 Nu går det bra att ha kort men inte när det blir för tight och kittat. Jag börjar bli gammal.

Sist men inte minst behöll jag denna tröja. En fining med en tvist.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats