glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

En kanin av bananplättar

Mixade bananer, ägg, morötter, havregryn, vaniljpulver och lite salt för att sen steka i neutral kokosolja. Stella fick en liten kanin på tallriken. Jag sparade ned en bild på instagram för länge sen som jag plockade fram idag. Originalet hade jordgubbar i öronen, ett hallon till näsa och färska blåbär till ögonen. Jag fick liksom ta det jag hade hemma så det fick bli chokladprickar på ögonen och ett sönderklippt gelehjärta som näsa och banen i öronen. Fungerade ju rätt så bra? Morrhåren och tänderna gjorde jag av äpple.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats