glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Fire and ice – Red Carpet treatment – iS CLINICAL

ÄNTLIGEN har jag varit på Hudvårdsrummet och gjort en behandling. Det var alldeles för länge sen. Jag hade inte bokat en specifik behandling utan jag tänkte att Hanna får titta på huden och avgöra. Vi kan väl säga så här, jag kom in som en skabbräv och kom ut som en botad räv med fin yvig svans. Jag kopierade in inlägget jag skrev första gången jag testade behandlingen som Hanna valde ut till mig så jag slipper upprepa mig 🙂 Valet föll på en Fire and Ice från iS Clinical och det blir verkligen skillnad kan jag lova. En lysterfattig hud förvandlades till en glowig hud som man nästan kan spegla sig i. Fire and Ice är verkligen toppen. Se längre ned vad den kan göra för en hud med mycket acne.


19:e Januari 2020 skrev jag detta:

Tidigare i veckan hade jag förmånen att testa Hudvårdsrummet nya behandling som lanseras den 29/1 eftersom jag agerade modell på deras utbildningsdag gällande märket iS Clinical. Läs mer om lanseringseventet längre ned som ni bara inte kan missa. Riktigt bra erbjudanden på denna behandling samt produkterna. En sak till, man får även göra en skinscanner, där man själv kan se hur huden mår. Jag har testat en gång och det är lite fräsigt faktiskt 🙂

WOW säger jag efter behandlingen. Min hy var i obalans med utbrott (finnar) samt yttorr innan behandlingen. Jag vet att behandlingen är effektiv mot acne men jag blev ändå förvånad när jag tittade mig i spegeln dagen efter och dom var borta. Titta bara på bilderna längst ned i inlägget för att se vilket resultat det kan bli. Behandlingen heter Fire and ice men kallas även red carpet treatment och det är för att efter en sån här behandling är man redo för röda mattan, den raderar inte bara finnar utan ger ett jäkla glow och fukt. Det kan jag skriva under på utan att skämmas.

Jag kan säga att jag redan införskaffat två serum, tvätt och en kräm. Så taggad på att se resultatet.

Ok, nu till lanseringseventet som har såna pang-erbjudanden:
Onsdag den 29/1 bjuder Hudvårdsrummet till en heldag med iS Clinical. Produktspecialist från iS CLINICAL är på plats och gör hudanalyser samt att man får göra en skinscanner där man ser sin egen hud, De erbjuder behandlingen som jag gjorde för endast 795 kr (ord 1495 kr) samt 20% på hela sortimentet från iS CLINICAL.  Behandling och konsultation bokas via telefon eller mail. Drop in vid mån av tid. Så passa på onsdagen den 29/1, vet att det finns ett fåtal platser kvar.

Kolla in bilderna. Vilket resultat dom har fått. Om Ni har problem med Acne eller bara vill föryngra huden och få en jäkla lyster så pinar Ni iväg till Hudvårdsrummet 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats