glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Flower power

Härligt det är med blommor men det är så satans dyrt med tanke på hur länge (kort) de står sig.
Staken kommer från Stoff
Som tur är kan man torka de här konstiga blommorna. Kan jag ju bara byta ut de röda när de dör.
Idag har jag och Stella möblerat om lite i vardagsrummet/köket. Inga stora förändringar men tillräckligt för att jag skulle bli nöjd. Jag har stört mig på vissa småsaker mem nu är det bra 🙂 Ska bara byta ut printet i ramen. Rätt så less på denna nu faktiskt. Satte upp ett nytt print vid tv:n idag faktiskt.
Vasen kommer från klong.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats