glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Flygande möss och Stella

Ni tycker ju tydligen det är kul att läsa om Stella så tänkte köra en uppdatering på hur det går för oss. Ni som spyr på inläggen kan skrolla vidare. Ni som inte kan få nog kan följa henne på instagram 🙂 Stella_linder För att vara tre månader snart så har hon många bra samarbeten på gång 🙂

Stella är så nöjd när jag inte orkar söva om henner mer och äntligen drar upp rullgardinen

Om inte Stella väcker mig på nätterna så är det flygande möss eller katterna. Vi kan ju börja med att avhandla den flygande musen. Hittis, vår hittekatt, han drar in möss nu och då. Ibland är dom döda och ibland lever dom. Det är samma utgång, uppkäkade med inälvorna kvar på hallmattan. Men här om natten kommer han in med en mus som lever och han tappar bort den. Dagen efter var den fortfarande vid liv (inga inälvor på mattan). Jag letade lite efter den men hittade den inte. Natten efter när jag satt och ammade hör jag musen springa i sovrummet. Både jag och Lillan begav oss på jakt. Jag ser hur den springer in i min garderob och jag efter. På något sätt så har den klättrat upp på kläderna och hoppar rätt ut i luften. Kan erkänna att jag skrek till lite. Jag gav upp. Dagen efter ser jag Hittis sladda runt i sovrummet och då förstod jag. Musen sprang in i samma garderob och jag och Hittis dyker in efter musen. Den springer in i en påse som jag snabbt tar upp och släpper ut den i det fria. Lilla söta musen.

Så är det inte Stella som håller mig vaken är det en gnällande katt eller flygande möss.

Stella har börjat sova bättre. Oftast 5 timmar när hon väl har somnat runt 00-01 med 1-2 uppvak. Tar 1-15 min att söva om henne. Sedan någon vecka vägrar hon flaska (förutom första uppvaket) så jag är rätt så låst just nu plus att hon då ska ammas innan hon ska sova. Brukade trycka i henne ersättning vilket gör att hon sover en timme längre. Nu när hon ammas så sover hon 4 timmar med ett uppvak. Efter det kan det vara 1-2 timmar i taget vilket är lite jobbigt. Hoppas att hon snart vill somna tidigare och sova när man ska sova 🙂 I morgon ska vi till BVC för vaccinering. Stackars S.

Annars så jobbar jag på och det är inte lätt att få ihop dagarna. Speciellt inte om man vill ha något slags socialt liv. Stella har inte ens träffat alla våra kompisar än men det ska vi ta tag i nu när vi börjar komma i fas med det mesta.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sani

    Hej!
    Haha så bra att tjejen sover lite längre.. Exakt samma var de här vid 2.5-3mån. Snart kommer någon natt då hon sover 6 timmar ska du se. MEN sen kommer 4 månadersfasen o då är de vakna om nätterna igen. Hoppas inte din tjej följer mönstret. Jag tror att alla som skriver att deras bebisar sover hela nätterna ljuger;) Så är det bara inte…! Ser att Stella är en riktig buse… Hon kommer nog styra o ställa med dig ska du se.

stats