Charlotte "glitzy" Josefsson

Fortsättning gummirummet


Men hejsan.
Sprang på dessa nyheter på Åhléns i fredags. Grät lite över att de bara fanns i rosa och grönt då de inte matchade nya väggfärgen. (Grät även över att den plisserade byxan från Carin Wester var slut.) Men….
…När färgen kom upp i sin helhet blev det så fult. Jag hade ju målat upp stora delar på två väggar men när färgen satt på alla väggar blev den för grön. Nääääääääje!!!!!! Men det positiva är att jag nu kan köpa den gröna stolen i morgon. Wooohoooo.

Hade en påse med kalkfärg kvar sen jag målade Stellas rum så idag har jag smackat på den på väggarna. Den är Superfin men var inte sugen på att ha samma färg som i Stellas rum. Men det skiter jag i nu. Hur som helst så blev det en annan känsla än vad jag hade tänkt men det är ok för det blir så bra ändå.
Men nu vet jag inte om jag ska ha betongpallen bredvid sängen längre. Vi får se.
Heltäckningsmattan kom i fredags och den skar jag till igår och sen blev så bra. Är så jäkla nöjd. Precis den ytan på mattan som jag tänkte. Men jag tänkte ägna ett helt eget inlägg om den. Hr Ni frågor så kan Ni kommentera 🙂

Just nu sitter jag och surfar på runda speglar. Tänkte att den ska få hänga på en av krokarna på kroklisterna som är inmålade i samma färg som väggen. Tror jag vill ha en till kroklist så den sträcker sig över hela den väggen. Tillsammans med spegeln tänkte jag köpa någon fin morgonrock och hänga där till gästerna och även hängdande tidningshållare. Ni får se tids nog.
Inte bestämt vilken spegel än men tror det blir den från House Doctor även om jag var inställd att ha en med läderband.
Övriga länkar:
Mio
Moebe
Ferm Living
 
H&M
Jag skrev att jag skulle köpa skåpet Ivar från IKEA och måla in i samma färg som väggen. Ändrade planer. Dels så är dom tokslut helt plötsligt och sen har jag nog ångrat mig ändå. Såg ett fint sideboard på Åhléns som ev. är intressant. Vi får se.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Oj dessa var väldig fina! Du som har så bra smak, vad tycker du om besticken jag spanat in på harmoniqum.se, en lokal inredningsbutik här i centrala Stockholm.

    Tacksam för svar!
    Med vänlig hälsning, Johanna

stats