Charlotte "glitzy" Josefsson

From the gym today

IMG_3917

Min fina kille i sina nya tights från Under Armour (köpta på NK). Finns här om du vill haffa ett par likadana. Han har så mycket träningskläder. Jag tycker det är kul att han tycker det är kul att ha snygga kläder på gymmet. Vi var i Sthlm över dagen igår. Käkade lunch på Taverna Brillo, sen lite shopping och sist middagsmys hos vänner.IMG_3924

Jag köpte en sport topp>> och linne>> från Nike på NK.

IMG_3945

I dag fick det bli överkropp. Det tog emot för jag hade så ont i magen. Men tog en tablett och åkte iväg och det gick snabbt över. Körde alla muskler på överkorppen och det blev minst 6 set på varje muskel. Känner mig i ganska så bra form. Vill tona benen och magen lite bara så är jag redo för Miami beach 😉  I morgon blir det spinning 30 min igen. Perfekt upplägg har jag just nu.

Spinning måndag och fredag och sen blir det ett rejält benpass och ett för överkroppen. Allra helst vill jag köra 5 pass och det ska väl inte vara några problem egentligen. Nu är det fokus på att trimma till kroppen så ett squashpass vore perfekt att lägga till också.IMG_3949

Så mycket folk på World Class Johannelund idag så vi tog några snabba bilder med mobilen. Så tyvärr inget från själva träningen idag :/ Avslutade passet med rygglyft>> för att fokusera på nedre delen av ryggen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats