Charlotte "glitzy" Josefsson

Gin Burger Palma

En eftermiddag tog vi en promenad (ca 5 min från Nakar hotel) till  Santa Catalina och Gin Burger som jag har hört gott om.

Ja de serverar en massa olika burgare med roliga och spännande kombinationer som jag inte tidigare har sett och så klart gin.

Ett roligt koncept och jag satsade på en tonfiskburgare som var lätt halstrad. Ja den var god men inte så smaklökarna slog 100 volter men ett par blev det väl. Deras pommes kunde jag vara utan och även deras rosmarinpotatis. Men däremot såg deras natchos riktigt goda ut. Tittade lite avundsjukt på bordet bredvid och ångrade att inte vi också tog det. Värt ett besök men förvänta Er inte godaste burgaren Ni någonsin har ätit. Eller allt är ju subjektivt 🙂Stella ”posar” vant framför kameran Och charmade som vanligt personalen…På varje ställe vi åt frågade vi efter en barnstol och svaret var detsamma på varje ställe ”hon är för liten”. Konstigt då de flesta ställen hade en stol från Ikea. Tydligen så sitter inte spanska barn i stolar vid 6 månaders ålder?

Tisha och kjol // H&M
Sandaler // Rihanna för Puma
Solglas // Ray Ban – NYA!!
Väska // Lanvin
Klocka // Rolex

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats