Bilden tog jag på google då jag glömde fota mina 🙂
Dela zucchini och stoppa in i ugnen på 200 grader i 20 min. Gröpa ur innehållet och stek det i bitar ihop med finhackad vitlök, strimlad purjulök, köttet på tomat (inte det blöta i mitten) och strimlade soltorkade tomater. Krydda med salt och peppar och annat om ni vill ha det. Fyll båtarna och toppa med riven ost. Gratinera till fin färg, ca 15 min.
Jag blev väldigt överraskad över smaken. Mycke gott. Hade det till lax men jag kan tänka mig att göra några fler och bara äta dessa båtar till lunch eller middag.
Bra tips, detta ska sparas och testas!
Har någon testat träningsappar?
Jag hittade denna http://mrappson.se/app_info.php?appid=630179015
Men testar gärna andra tips för att komma igång.
Låter som ett riktigt gott tillbehör! 🙂
Mums!
Mmm, det ser mycket gott ut!