SKRIV UNDER | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

SKRIV UNDER

1240194_10151870160518675_812697274_n

Det saknas 9834 namnunderskrifter från Sverige till medborgarinitiativet Stop Vivisection.

Skriv under om du inte redan har gjort det och uppmana andra i din närhet att göra det. För att din signatur ska vara giltig behöver du lämna ditt personnummer, för att EU ska kunna verifiera att det är en äkta underskrift. Detta görs med stor säkerhet.

För att det ska vara giltigt behöver vi få in totalt 1 miljon underskrifter från medborgare i minst 7 länder inom EU.
Djurrättsalliansen är en del av initiativet STOP VIVISECTION som uppmanar den Europeiska Kommissionen att ersätta direktiv 2010/63/EU om skydd av djur som används för vetenskapliga ändamål. Vi uppmanar kommissionen att istället lägga fram ett nytt förslag som syftar till att göra sig av med djurförsök, genom att kräva att biomedicinsk, toxikologisk och relaterad forskning använder data specifikt framtagen för människor och inte för djur.

Från den 1 april 2012, tack vare medborgarinitiativet, kan EU:s medborgare delta i den lagstiftande beslutsprocessen i Europeiska Unionen.

Skriv under här:
https://ec.europa.eu/citizens-initiative/ECI-2012-000007/public/index.do?oct_path=%2Fsignup.do&lang=sv&initiativeLang=sv&oct_system_state=OPERATIONAL&oct_collector_state=true&currentLanguage=sv

Läs mer om kampanjen här:
www.stopvivisection.eu/sv/content/why-stop-vivisection

Tillsammans skapar vi förändring!

GILLA Djurrättsalliansen på Facebook för att hålla dig uppdaterad om vårt arbete för djuren. www.facebook.com/Djurrattsalliansen

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gold Price

    Vi uppmanar EU-kommissionen att upphäva direktiv 2010/63/EU om skydd av djur som används för vetenskapliga ändamål och att lägga fram ett nytt förslag grundat på avskaffandet av djurförsök och i stället gör det obligatoriskt att – i biomedicinsk och toxikologisk forskning – använda data av direkt relevans för den mänskliga arten.

Annons
stats