glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Grattis Stockholm till Bauer Clinic – öppningserbjudande

Hola!!! Jag var hos Bauer Clinic förra veckan och pratade. Inget stick med nål utan vi diskuterade lite så jag fick en del att fundera på. För att dra en lång historia kort så har jag fyllt med filler under ögonen vid två tillfällen sen länge tillbaka. När jag var hos en tjej i Sthlm för att fixa lite efter en graviditet och amning (man får ju inte behandlas då) så sprutade hon bland annat in ett medel “Hyalas” under ögonen för att lösa upp gammal filler. Det såg inte så bra ut längre då en del filler hade “flutit upp” till ytan samt att en del hade försvunnit så det var ojämnt och inte så snyggt.

Tjejen sprutade inte in tillräckligt med Hyalas för att ta bort all filler. Tanken var väl att jag skulle gå tillbaka till denna tjej och fylla upp på nytt under ögonen men jag blev inte så nöjd med övrig behandling så jag bokade in mig hos Angelica Bauer i Linköping som jag gick till tidigare. Vet inte varför jag inte bokade in mig hos henne från första början egentligen?

Angelica hade ett rätt så svårt utgångsläge men hon lyckade få det jämt och fint som Ni kan se på bilden nedan. Men efter några månader blev det lite ojämt och “påsigt” på vissa ställen och det beror väl på att gammal filler lågt lite ojämnt samt andra faktorer, men inte så mycket som Angelica kunde påverka. Så det jag funderar på att göra nu är att låta Angelica gå in och lösa upp ALL filler och sen börja om helt från början. Antingen det eller så är det att gå till en plastikkirurg och lägga in fett. Men jag tror jag kommer låta Angelica lösa upp allt och börja om från början.

Om Ni inte kommer ihåg så ser Ni hur jag såg ut innan och efter mitt besök hos Angelica sist. Blev ju superfint och jämt som NI kan se.

Såg att hon hade ett par tiden ledigt i morgon i Linköping. Är så sugen på att boka in mig på lite käkben nämligen 🙂 Och nu till Stockholm – hon har öppnat sin helt egna klinik och har fina öppningserbjudanden som man kan se på Instagram @bauerclinic

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Hej Charlotte! Är nyfiken på vad du vet om forskning kring de preparat som används vid den här typen av behandlingar. Utifrån att du liksom jag är mån om ren mat utifrån ett perspektiv som ska gynna både kropp och miljö. Jag är inte påläst i frågan, men i mitt hjärta känns det motsägelsefullt att injcera preparat när jag vill ha en ren kropp. Hur tänker du om det? Nyfiken!

  1. glitzybloggen
   glitzybloggen

   Hej Maria,

   Jag har läst på en del men absolut inte djupdykt. Jag försöker hela tiden äta bättre, byta ut produkter mot naturliga produkter osv. Men när det kommer till skönhet så kommer jag fortsätta färga håret, gå på behandlingar samt att injicera. Vi har ett fantastiskt reningssystem i kroppen men denna cocktail av kemikalier som vi utsätts för idag är på tok för hög. Men de behandlingar jag nämnde precis gör man ibland och inte varje dag som hudkrämer, deo osv. Så jag tänker om jag blir duktig på varje-dag-produkter kan man fuska lite ibland. Som med maten 😉

   Men tillbaka till filler: det är syntetiskt framställd hyaluronsyra som binder vätska, en sockerart som är lik den som finns naturlig i kroppen. Kanske innehåller någon kemikalie eller två. Jag vet inte. Men det är ju något som vi redan har naturligt i kroppen som försvinner ju äldre vi blir. men eftersom den är kemiskt framställd så kan den innehålla tveksamma ämnen men jag har inte studerat innehållsförteckningen. Botox är ju ett nervgift som förlamar muskeln, det är ju inte farligt i sig men samma där, kanske innehåller kemikalier?

   vet inte om mitt svar hjälpte så mycket? kram

stats