glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Haléns

När jag var på veckorevyns bloggträff i onsdags var Haléns där och visade upp vårkollektionen. Jag föll pladask för två blommiga klänningar, en lång och en kort. De kommer att finnas på hemsidan i mellandagarna och då ska de beställas kan jag lova. Haléns har nya ägare och kommer att satsa stort på webshopen och jag är övertygad om att vi inte kommer att bli besvikna. Vi ska hålla ett extra öga på deras märke Love label, det riktar sig speciellt till vår målgrupp. Vi som vill ha lite moderiktiga kläder till ett bra pris.

Fram tills vårkläderna kommer tänkte jag dela med mig av 2 favoriter just nu.


Trendigt utställd modell med härlig storkrage och vid ärm. Hålstickad frontdetalj. Kabelstickning. Ribb på krage, i ärmslut och nederkant. Finns även i mörkgrå. Jag tror jag "måste" beställa den.

Tight modell med cool dragkedje-look. Halterneck och rynkdetaljer. Både tajt och dragkedja, hög trendfaktor!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bella

    Jag är i chock på ett annat sätt. Skulle aldrig ta på mig den där klänningen, du måste skämta när du säger att den är moderiktig, vidrig. Hoppas allt är bra annars. POK

  2. Louise

    Halens har blivit grymma! Ska lägga en liten (läs stor) beställning på kläder därifrån. Jag är i chock, så mycket fint hittar jag inte ens på h&m!

stats