glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Hälsosamma chokladbollar och en liten update

Hejsan hoppsan!
Inte så bra närvaro på bloggish just nu. Inte haft tid eller lust för den delen heller. Förkylningarna och pissiga nätter fortsätter.  I går filmade jag till mathem.se där jag rullar ihop dessa chokladbollar eller kanske ska kalla dom dadelbollar. Receptet hittar Ni här>>

På seneftermiddagen drog vi till Plantagen och köpte en sån fin kruka som Ni ska få se. Såg den på IG hos en tjej och ca 1 timme senare hade jag köpt den. Sen drog vi och shoppade lite och rullade vidare till Ica Maxi där vi käkade sillröra på kavring som Stella älskade och även lite gravad ekologisk lax. Förstår inte att hon äter allt.
Stella (och jag) var vaken 2 timmar i natt plus ca 30 min runt vällingen och sov bara en timme på dagen så hon var svintrött och somnade i bilen. Bar inne henne från bilen och la henne på sängen utan att hon märkte något. 18:40 väckte jag henne och detta resulterade i en bebis som la sig kl 22 och det blev tyst från hennes rum för ca 5 minuter sen (22:30). Ja det var min kväll det. Ska avrunda lite här nu och gå ner mot sängen. Så sliten!! Tänkt att det är så jävla jobbigt att ha barn.
Stella tar detta med tandborstning på stort allvar och gör det gärna i handfatet.
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats