Charlotte "glitzy" Josefsson

Hudvårdstips, produkter, frågestund & rabattkod….

Förra veckan körde jag en ”klassisk” ala Hudvårdsrummet. Testade på Linda denna gången och hon är ju också toppen 🙂 Jag kom lite tidigt och Linda var redo så jag fick lite bonustid vilket innebar hand- och armassage och lite annat gull. Alltså så härligt. 1

Tack Lina för fina fransar 😉

Man kan komma långt med produkter hemma. Produkterna solongerna använder är det alltid mer ”kräm i” så att säga men det finns produker för hemmabruk som man får fina resultat av också.

Använd alltid en bra rengöring. Varför ska man inte tvätta med tvål? För att den fuckar upp hudens pH och är väldigt uttorkande. Vi vill inte ha torr hy för då kommer små linjer fram och sminket blir inte lika snyggt osv.

Mina favoriter

IMG_4997

Om man ska lägga en fuktmask eller annan mask för den delen så kan det vara bra att ”rugga upp” huden lite med en skrub / exfoliering så att produkterna kan penetrera lättare och få bättre resultat. Fuktmask kan man med fördel lägga 2 ggr i veckan och andra masker också för den delen. I natt sov jag med denna. Tydligen så kommer Dermalogica med en ny mask om 2 veckor som tydligen ska vara riktigt bra. Mer om den då.

IMG_1023

Den här>> masken ger en fin lyster. Rekommenderas för en fet- och aknebenägen hud. Men jag tycker den är ok att använda som en uppfräshning också. Testa den, Ni kommer älska den. Lite salongskänsla när man ser resultatet.

teoxane

Teoxane har Ni sett mycket av i bloggen och kanske inte så konstigt. De är så bra. Jag har gjort mina vänner beroende av den och även mina följare i bloggen. Värda varenda krona. Serumet är ett måste enligt mig och krämen ovanpå. Varje morgon och natt. Krämen har jag även runt ögonen, perfekt och smidigt. De har även ögonkräm men inte testat den.

Detta skrev jag 15:e april 2015:
Sen har vi denna nattkräm Radial Night cream med AHA-syror som man använder som en 21-dagars kur. Började använda den efter ett tag och kört 14 dagar nu och WOW. Man får ännu mer lyster och spänst vilket jag knappt trodde att man kunde få plus att den bleker pigmenteringar. Min hy är så fin.

Ja så det är en annan vapendragare om man vill piffa till huden ordentligt. Tänk på att man inte ska vara i solen på ett tag efter då huden blir tunn och känslig.

FRÅGESTUND

Tror vi nöjer oss så den här gången så kommer jag skriva mer om andra favoriter som jag har upptäckt och kommer att upptäcka:) Jag har inte frågat Hanna om detta men jag tänker så här att Ni bombar på med frågor som Ni har om hudvård, produkter osv så får Hanna ta sig tid att svara helt enkelt 😉

RABATTKOD

Jag har tjatat till mig en rabattkod på Er begäran. Antar att det är så att Ni kan fortsätta att lyxa till det med Teoxande 😉 ange koden glitzy i kassan så får Ni 15% på hela sortimentet. Gäller till den 20:e april.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats