glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

I fredags…

…vaknade jag bakis. Där har ni förklaringen till den sura munnen. Var inte alls pigg och glad när jag styrde bilen mot mr Attitude. Men väl framme tog jag ett glas rött till lunchen och jag var på banan igen;)

Balanserade på styltor från Steve Madden

Här ni han, mr Attitude. Med andra ord min kollega Sixten som är grundaren till Attitude STHLM. På måndag drar vi igång på allvar igen och det var skönt att ses och snacka igenom planen och även annat. Han har ju faktiskt blivit en vän till mig. Det är få personer som jag har så roligt med som med han.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats