glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Inglourious Basterds

vi har varit på bio, Inglourious Basterds. Tarantino kan inte vara riktigt frisk, men filmer kan han göra. genialisk, rå, ursköna konversationer, humor, bra skådespelri, sjukt bra karaktärer osv….SE DEN!

ser ut som en korv på bilden. borde inte lägga ut så här osmickrande bilder på mig själv. konstigt att jag ens gör det eftersom jag är så ytlig och osäker på mig själv. borde göra som kissie och smala av lite här och där innan publicitet. hehe….

jag låg i sängen och läst och ca 35 min innan filmen började slängde jag mig in i duschen och tvättade håret. slängde på mig det första jag såg i garderoben, en byxdress från H&M, skjortan glitzy.se och skorna scorett. skinnjackan kommer från stylein och är köpt på glitzy.se

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lizette

  Precis denna tapet i bakgrunden vill vi ha som fondvägg i vårt v-rum. Kommer du ihåg vad den kostade per rulle på ett ungefär? Dyr eller? För det är väl den från intrade (black&white-kollektionen)?

  hade varit toppen om du kunde hjälpa mig, nu när jag äntligen hittat min drömtapet!

 2. Miss J

  “konstigt att jag ens gör det eftersom jag är så ytlig och osäker på mig själv”..

  Varför skriver du så! Jag har uppfattat dig som absolut INTE är så.. Du bjuder på dig själv hela tiden. Galna miner, roliga poser.
  Rolig du=)

stats