glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Inte bekväm

IMG_9437.JPG
På hotell får man hoppa i sängen 🙂

Just nu trivs jag inte i mitt eget skinn. Känner mig mest slät och definitionerna lyser med sin frånvaro och ojämnheter på benen. För att jag ska känna mig bekväm så ska jag väga ca 55-55.5 kg. Ställde mig på vågen här om dagen och den visade 57 kg. Inte så mycket egentligen med tanke på att jag ändå ha en del muskelmassa. Men det är 2 kg för mycket. Nu kanske många tycker jag är ur-löjlig men då får Ni tycka det. Det har inget med “samhällets normer” att göra utan det handlar mer om vad jag är van vid.

Jag har alltid hållt igång sen jag var liten och hållt på med någon sport och alltid hållt mig i bra form så när det “spårar ur” lite trivs jag inte. Jag är van att ha en lite mer definierad kropp. Jag har inget att skylla på förutom att jag inte alls har tränat lika mycket som jag brukar och inte haft tid att sköta maten. Det har varit alldels för mycket jobb ett tag. Startat upp spraytanning, MÅSTE leverera en kollektion till hösten 2016 på ritbordet, mycket med portalen, katterna har tagit alldeles för mycket tid (veterinärbesök får vår Trassel och vår hittekatt) osv. Men jag ser ljuset i tunneln 😉

För att äta bra krävs planering, åka & storhandla och faktiskt laga maten. Men som sagt, det har varit kaos senaste tiden och det har gjort att jag inte haft motivation till att träna . Har väl blivit 2 pass i veckan och kanske 3 någon vecka. Men mest styrketräning och ingen förbränning och så lite onyttigheter på det. Ja då går vågen bara åt ett håll. Men i helgen fick jag nog. Gillar inte de där extra kilona, är trött och börjar få ont i kroppen här och där. Så att ta tag i allt handlar inte bara om utsidan utan även insidan.

Om jag inte tar tag i det nu så rinner det på och helt plötsligt är det 5 kg som ska tappas. I dag körde jag 20 min intervallträning på rotexten och hade blodsmak i munnen. Haha, ja helvete vad dålig kondis jag fått. Så nu är det jag som ska sätta fart med spinning och lägga om träningen för att slimma till mig lite igen. För att hålla en vikt har jag egentligen inga  problem med.

När jag tränar ordentligt så blir jag mindre sugen på att trycka i mig en massa skit utöver maten jag äter. Så allt kommer av sig självt. Ville mest skriva av mig och dela med mig lite av mina tankar. Ni får hänga med i bloggen för “komma i form”. Missförstå mig inte nu, jag tycker inte jag är tjock eller överviktig på något sätt. Men om Ni läser så tror jag nog Ni förstår. Mitt budskap är inte heller att Ni ska börja “banta”

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Åh JA! Jag är i samman sits fast har 4kg att gå mer sån behöer alla tips & pepp namn kan få! Hur ska man äta & träna??

  1. glitzybloggen
   Charlotte

   Mycket intervallträning blandat med styrketräning och ät bara hälsosamt. oftast så äter man för stora portioner. Jag får redovisa allt under min “viktresa”

 2. bullen

  Jag förstår precis hur du känner det. Även om inte andra märker det så vet man själv när man trivs och när det har gått för långt. Har själv kommit in i en sån’ period och måste ta tag i det innan det går för långt.

stats