Charlotte "glitzy" Josefsson

Ja jävlar vad jobbigt

bild-17

idag fick jag äntligen spinna för världens bästa Jenny igen. Mina ben var pigga och kunde mata på ganska bra. Höll en hög puls genom hela passet och ville typ lägga mig ner och dö ca 100 ggr under passet. Jenny utmanar oss varje gång och pressar oss utanför den bekväma boxen varje gång.

Många ”stammisar” var på plats idag och det gör så mycket. Vi peppar varandra och stämningen går inte riktigt att beskriva. Kan inte köra på söndag då jag ska göra botox på dagen och man får inte träna på ett dygn efter:(bild-19

Mörka och tråkiga mobilbilder. Men bättre än inga alls?

Nu ska jag svida om för vi ska på bio och se Iron man 3. Skulle helst vilja ligga och dö i soffan just nu.bild-20

Linne med hål i // Casall
Hoodie // vet ej?
Skor // Reebok
Tights // Gina Tricot
Väst // dbrand.se

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Zara

  Hej,

  Jag vet att du säkert får ybermycket sådana här frågor, men när man ser människor som lyckas så bra med sin träning så vill man fråga =)

  Jag håller på och jobbar med min övervikt: 68 kg till mina 155 cm, och jag planerar väl att tappa 10 kg, men det får ta den tid det tar. Jag tränar just nu 4 pass i veckan (1,5 h/pass). Jag kör styrka på fria vikter med mycket basövningar. Min PT, har rekommenderat mig att köra 6×20 repetitioner (därav de långa passen). Ibland lägger jag in 20 min cykling eller crosstrainer efter passet. Jag har kört så här i 2 månader och märker på kläderna och i spegeln att jag har gått ner, men jag är ändå lite fundersam på om att endast köra styrka är det optimala för att gå ner så mycket som möjligt? Samtidigt så vill jag arbeta igenom hela kroppen under veckan…

  Vad tycker du. Ska man satsa på att köra endast styrka en tid (för att stärka muskler, nervbanor och leder), för att sedan bjuda in mer kondition i veckorna? Och är det verkligen nödvändigt att köra på så otroligt höga repetitioner som 6×20? Min PT hävdar att de tjejer han tränat alltid har nått bäst resultat på väldigt höga repsantal…

  Kram!! =)

stats