glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Jag hjärta min frisör

P1030016

Löshåret fick minsann hänga kvar på Kami (på Platensgatan 8 i Linköping) och Michaela när jag var där för några veckor sen. När jag sätter i det sen igen så ska vi köpa till ett paket med hår. För när jag hade det utsläppt och helt rakt så täckte det inte helt 100 längst ner. Jag har ju inte klippt in mitt hår så att det smälter in i löshåret och anledningen till det är ju för att jag sparar. Och tycker mitt egna hår har kommit ut bra.P1030020

Efter att ha visat lite bilder för Michaela på Pinterest så var vi överens om vad vi skulle göra. Det blev på pricken som jag ville ha det. Jag gillar verkligen Michaela, sjukt kompetent. Ni har ju så klart sett i bloggen hur håret blev men ville ändå visa Er mer tydligt och även ge Michaela lite reklam i bloggen för det förtjänar hon 🙂

IMG_8145.JPG

Knäppte några kassa bilder med mobilen igår när jag satt i bilen upp till Sthlm där jag brände av 3 införsäljningsmöten som gick riktigt bra 🙂 Åhléns och Sportamore ska lägga nya ordrar inför våren 2016 och vi fick även en ny återförsäljare. Så kul!! Även företag utomlands har börjat visa intresse.  IMG_8152.JPG

Vi körde mörkare i botten och sen ville jag ha en slingad ombre typ. Det blv lite kallare färger vilket jag också bad om. TACK M!!!!!!IMG_8156.JPG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats