Charlotte "glitzy" Josefsson

Jag jagar

Tjena bloggen. Nu har vi varit utekatter i ca ett år och det är så härligt. Ok, alla grannar kanske inte uppskattar att vi bajsar lite här och där, men annars är vi uppskattade här på gatan. Mest jag, för jag är så kelig och älskar ALLA.

Matte brukar reta mig för att jag är en sån kass jägare, hon brukar säga att man måste smyga sig på bytet. Inte som jag, bara springa fram till dom på direkten. Jag har nu övat och det har gett resultat ska ni veta. Wohooo.

Jag gillar ju inte att döda mössen så jag tar dom försiktigt i munnen och så släpper jag dom lös hemma. Springer och jagar dom, men jag tar dom aldrig. Utan tränger jag in den i ett hörn sitter jag bara och tittar tills den springer igen. Matte tycker inte det är så kul utan brukar ta mössen eller i vissa fall råttorna och släppa ut dom. Så jävla taskig. Hon blir extra arg när det är en råtta för dom är tydligen svårare att fånga och hålla fast.

Jag har till och med blivit så duktig så jag kan fånga fåglar. Såna där små söta. Drog in en en i veckan och matte blev galen. Den var lite väl skadad så matten tog ut den och slog en STOR sten på den. Den dog på sekunden:(
I lördags väckte jag matte med en SKRIKANDE fågel som jag drog in. Matte kommer springandes och tar bort mig och gör allt för att få tag i fågeln. Den far runt på golvet, kunde inte flyga.
Till slut fick hon den och tydligen så var den inte så skadad så hon bäddade in den i en handduk och en stor filt och skalade lite fågelfrön och la den på balkongen där ingen kisse skulle kunna komma åt den. Efter några timmar hade den återhämtat sig och flög iväg.

Varför får jag inte behålla mina leksaker?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats