glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Kommer i höst

traningsklader

Vet Ni hur roligt det är att se att ShapeMeUp-kläderna tas emot så himla bra. Det är ett stort lyft mellan hösten och vårens kollektion. Jag hoppas att utveckligen fortsätter i samma riktning. Mycket slit och jobb på kvällar och helger  för att rulla hålla allt flytande.

Fler och fler tidningar/magasin uppmärksammar oss vilket uppskattas något enormt.

Höstens kollektion faller mig väldigt mycket i smaken och jag hoppas så klart att den säljer lika bra som vårens kollektion om inte ännu bättre. Just denna outfit kommer jag rocka en hel del på gymmet i höst kan jag lova. Men antagligen med en sport-bh under 😉

Här ser Ni en tröja och ett par tights ur kollektionen. Vi funderar starkt på att lägga ut kläderna inom kort så att de går att förbeställa. Men vi har inte bestämt oss ännu. Vi får se hur vi gör.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Jooooo låt oss beställa!! Det av tightsen jag ser är ju sååååå snyggt! Har massa kläder från er och älskar dem alla! Mesh tightsen med spagettilinnet i både grått och svart är mina favoriter

stats