glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

kvar i sthlm

jag skulle ha åkt hem idag men det blev inte så för klockan är 22.37 och jag är fortfarande kvar i sthlm.

vädret har varit så härligt här idag. efter att ha sovit 11 timmar i natt (välbehövt) tog jag en promenad med syrrans hund och efter det blev det fika i solen. när magen var mätt så oljade vi in trätrallen runt poolen

och efter det grundade jag syrrans planteringsbänk som Stefan byggde igår. så jäkla mysigt med hus. vara ute hela dagen och småpyssla. jag hade antagligen tyckt tvärtom om, om det var mitt hus och var tvungen att pyssla jämt.

hoodie nike, byxor Alex, sandaler Stefans 😉

Till kvällen grillade jag. och självklart var datorn med så jag kunde blogga och surfa lite under tiden:)

nu ska jag krypa ner i sängen med min älskade dator och kika på lite Gosspi Girl

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats