Charlotte "glitzy" Josefsson

lever jag?

Herregud vilken dag igår. Vi flyttade nämligen och har sovit i huset och i röran. Höll på non stop från två till två i går. Nu sitter jag i bilen på väg till Norrköping. Ni kommer väl mellan två och fyra till ingelsta shoppinghus? när jag kommer hem ikväll är förhoppningsvis köket på plats. Känns som om att jag kommer somna när som helst. 

Följ charlotte direkt i din mobiltelefon

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mimmi

  Hej,
  Nu måste du nog snart dra i handbromsen Charlotte! Jag blir orolig av att läsa hur du är igång… mitt tips till dig, ta hand om er och njut av ert fina hus lite!! Du kanske inte vill ha tips från en okänd jvl men jag har kört på som du så jag kan inte låta bli att skriva till dig. Nytt jobb, hus och miljoner järn i elden och ska vara med på allt och hjälpa alla.. detta har resulterat i att mitt förhållande gått i kras efter 5 år tillsammans. Jag tycker så mkt om din blogg, och jag kan inte hjälpa att låta bli att bli orolig att ni du kör på för mkt. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det inte går som för mig, halvt utbränd och på väg att flytta isär med mitt livs kärlek. Lycka till med huset, det ser skit snyggt ut:)

  1. Charlotte

   Mimmi, jag vet. tack för att är så omtänksam. jag kommer dra ner på tempot efter denna helg. det påverkar förhållandet. man har inte ork till att vara den där gulliga tjejen…utan den där trött som bara vill sova och klagar på vad trött man är….

   kram

stats