glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Lotta har fixat barret idag

Det var ju ett tag sen vi fadade mitt hår för första gången och nu hade den uppljusade delen växt ner ganska så mycket så det var dags att “flytta upp” den igen. Det är inte alls lätt att få till det där snyggt, Lotta använder en speciell teknik för att få till snygga övergångar. Jag har sett hemska resultat på detta. Så vill ni ha en grym fadning är det Lotta på Kami som gäller. I alla fall i Linköping:)

Köpte med mig en helt ny olja för håret hem från Kevin Murphy. Ã…terkommer när jag använt den.

Här ser ni resultatet. Ser lite rufsigt ut men det beror på lite olika faktorer som hände efter jag varit hos Lotta:)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. a.k

    Hej Redaktören!
    Har klickat runt som en idiot och börjar bli lite frustrerad, hittar inte svaret i FAQ eller någonting (mitt tålamod är nog dessutom kortast i världen) så jag tänkte att du kanske vet,
    Hur gör jag för att radera min blogg från spotlife? (tråkig och ledsen fråga, jag vet, men tacksam för svar)

    Kramar / Amanda

stats