glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

måndag

så här fint var det på E4:an igår när jag åkte hem från stockholm igår. Jag var med om en ny panikgrej. Men det handlade om behov nummer 1 den här gången.

Som ni vet hällde jag i mig tre red bull igår. jag blev kissnödig, men bara lite. Ã…kte förbi en mack, men den låg inte så bra till, jag tar nästa tänkte jag. Men den låg på fel sida. Det ska vara smidigt. Men ca 2 min efter att jag hade passerat macken blev jag jättekissnödig. Jag började gasa lite mer, ingen mackjävel så långt ögat kunde nå.

Började leta efter en ficka längs vägen, men eftersom jag körde så fort missade jag den. Nu var det panik, fick lixom hålla handen mellan benen för att hålla emot eller vad man ska säga.

Börjar svettas lite och börjar tänka “det är ju skinnsäten så om jag skulle kissa på mig skulle det inte vara så farligt”. Men just då, ser jag en ficka efter vägen och bara gasar in allt vad jag orkar, slänger mig ur bilen, ner med brallorna och kissar ungefär en kvart. Visste inte att man kunde ha så mycket kiss.

Dags att göra rent rutan från alla äckliga bugs?

I går var jag ganska nöjd med min outfit, men på varenda(7 bilder) bild jag tog fick man inte fram outfiten. Så det jag vill säga att jag var mycket hetare än vad det ser ut som.

Blusen kommer från cacharel och har lite puffiga axlar.
brallorna med skinnlapp på rumpan kommer från cheap monday
jackan stylein, från glitzy.se

och de nya sköna skorna kommer från skona mig, de har inte kommit in i butiken ännu. älskar dom och de kommer heta glitzy:)
det kommer även ett par prisvärda stövlar som påminner mycket om carin westers hypade stövel Kleopatra. och ett par lila skoletter som man bara vill dö för och……så mycket mer

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mika

    hej! Nice blogg, sitter på bibblan och tråkar. tycker du är ur snygg men måste säga att din kille är lik alexander skarsgård. Gör en look a like på din blogg och fråga.. lovar många håller med..Puss Mika

stats