Charlotte "glitzy" Josefsson

Meatpacking

Vi bodde i Meatpacking district / Chelsea. Bästa området tycker jag. Så himla mysigt och bra restauranger osv nära till hands. Bra läge att utgå från. Men om ni åker till Ny och inte kommer bo där kommer det lite tips på vad ni kan göra i området.

Ät middag på The Standard Grill, åk upp på The Standars Hotel takbar (High Line), Spana in Chelsea Market, ät på Dos Caminos och gå längs The high line (vi hann bara upp och spana, men nästa gång ska vi gå hela).

Jag beställde in en frozen margarita på Dos Caminos som var så god. Men de hade inte snålat med sprit och jag började sippa innan vi fick in maten och den slog ganska skönt i skallen:)

Innan maten tog vi in hemmagjorda nachos med olika dippsåser som var sjukt goda och guacamole som gjordes på beställning så den var färsk och fin. Mmm vad gott det var.

Huvudrätterna var inte heller fy skam. Här vill jag äta igen.

Vi strosade omkring i Chelsea Market som erbjuder det mesta i matväg och lite sötare saker. Mysig miljö och massor av god mat.

På taket på The Standard hotell. Mysig vattensäng som man kan ligga ett gäng i. Kan tänka mig att utsikten är ganska nice på kvällen. Se bilder på Sofis blogg>>

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats