Charlotte "glitzy" Josefsson

Midsommar 2017

 

En midsommar utan femkamp går ju liksom inte.

Ja vad vi skrattar åt här får stanna i kamerarullen. Inte för allas ögon 🙂

Barnen satt uppradade på första parkett och undrade nog vad de vuxna höll på med.

Stella låg och chillade i vagnen. Hur man nu kan sova i detta? I bakgrunden ser vi gästhuset.

Efter en stund vaknade hon upp och ville inte missa en sekund till.Värdinnan och min bästis Cissi som går under alias Richi. TILL BLOGGEN>>Mia blev sur för att jag slickade på glassen och la tillbaka den i byttan. Näää, gjorde jag ju inte. De där marängtårtorna. MAJ GAD!!!

Cissi och Frallan har ju köpt ÄNNU ett hus eller man kanske ska kalla detta en herrgård? Hur som helst så totalrenoverar dom och det blir SÅ BRA. Jag kommer flytta in där nästa sommar. Om poolen är på plats vill säga 😉 Så avis. När allt är klart ska jag fota skiten ur huset och inspirera Er till 1000.

Att vara barn i den här miljön är ju inte skittråkigt direkt. För att toppa lite så hade ungarna två fyrhjulingar att gasa runt på. Eller en för den andra hade LillFrallan kört ner i sjön.Stella var med och festade hela kvällen. Hon måste alltid vara med och kan liksom inte missa något. När alla sjöng för fulla muggar och stampade i takt till snapsvisan tänkte jag att snart börjar hon gråta. Närå. Älskar att hon är så lätt att ha med i  olika miljöer och gillar att hänga med främmande människor.När jag ska fota mina skor och Cissi fotobombar.

Så här blev det. Är verkligen så förtjust i mina skor från Zara.

Klockrent! Vi kunde liksom inte låta bli när Mackes Rolle (klockvakt) satt på min handled.

När kvällen kom smygandes var det ju dags att fixa käk.

Fint väder hela dagen, men lagom till kvällen och grillningen kom regnet.  Ägaren till klockan hittar Ni till vänster om någon undrar. Typ singel om någon är sugen.

Stella gillar ju chipspåsar. Det vet vi ju sedan innan. Hehe. Här ombytt till pyjamas.

Vällingen intogs på bordet för att sen somna i bilstolen på vägen hem. Vi drog oss hemåt vid 22 eftersom Stella ändå var vaken så sent så var det ingen idé att lägga henne där för att sen släpa in henne i bilen.

Ja men det var lite från vår midsommar. Normalt sett så brukar jag stå i bikini och dansa på borden in på småtimmarna. Men i år var det lite annorlunda av förklarliga själ hehe.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats