glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Min eftermiddag

Men hej, vilken härlig eftermiddag jag haft på Kraft Cosmetics. Jag provade på en ansiktsbehandling som heter Bioline Primaluce. Det masserades in produkt efter produkt och det var så skönt. Älskar att få massage i ansiktet. Efter det fick jag en mask som stelnade och formade sig efter mitt ansikte. Lite coolt. Den isolerar produkterna på huden så de tränger in i huden lite extra. Den är bra mot acne, ärr, pigmentering och rynkor.

10 min efter behandlingen blev jag alldeles varm i huden, snacka om att cirkulationen satt igång. Min hud är så fräsch och snygg nu kan jag lova.

Tromborg har lanserat 10 nya färger av sitt vårdande lack. Jag haffade ett av dom. Vilket får ni se en annan dag.

En hörna med godis från Davines, blev en och en annan produkt därifrån också. Bland annat 3 produkter som ska med till Dubai.

Skimmer till kroppen. Så mycket roligare att ha denna i hyllan är en traditionell olja med skimmer i. Eller hur?

Casper fick ställa upp det som han ville och så här blev resultatet.

Här är det jag gick loss på:) + 1 grej till som kommer postas då min färg inte fanns i läger. Och just denna produkt ska jag skriva om en annan dag. Jag blev så himla glad när jag såg att dom hade den. Trodde inte den fanns i Sverige. Och just ja, en ansiktskräm med hög SPF som jag ska ha i Dubai kommer också på posten.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats