glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

min klocka mm

jag får så många frågor om min klocka från Michael Kors så nu tar jag det här…om ni vill köpa den billigare än i Sverige finns den här. en bra säljare som skickar till Sverige. Ni kan alltid be dom skriva ner värdet på paketet om ni vill komma undan billigare med tull.

jag är lite sugen på denna nu faktiskt

****************************************************************

min kille är i göteborg fram till söndag och i morgon drar jag till STHLM för lite grönan och sen releasfest för nya spotlife som slår upp portarna på söndag och efter det blir det nog Berns och hells…..

vet ni? i kväll såg jag Valentines Day, jag fattar inte att jag har missat att se den innan? jag hyrde den i alla fall på headweb, tycker det funkar riktigt smidigt

nu ska jag öppna ett paket som kommer härifrån.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Magdalena

    Hallojs!
    Jo appropå klockan, jag har den i keramik, köpte den på Kitson i L.A för någon vecka sedan och jag vill bara informera om att säljaren tar överpris. Jag betalade 260 USD i butik. Jag har även samma modell men helt i guld och den köpte jag på asos och även där var den billigare än på Ebay.
    Slurp

stats