Charlotte "glitzy" Josefsson

min shop med i klick


I dag när jag bläddrade i klick blev jag lite förvånad över att min shop (www.glitzy.se) var med. Riktigt kul måste jag säga. Tyvärr är capen slut för tillfället men den kommer in inom kort. Maila mig om du vill förbeställa en.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Yolla

  Vad kul! Jag hade inte fattat att det var du som har Glitzy, men hur är det med kläderna? Är det samma kläder som vissa kändisar, eller är dom kopierade?
  kram

 2. E

  Såg att de nämnde din shop i annas blogg på Starlounge och i Elinas blogg på Sthlmfinest nyligen oxå.. Du är poppis hos modebloggarna:)

 3. Lilla loppan

  Vi läste just Klick på jobbet!! Attans vad vi blev förvånade och glada för din skull!! Det är du verkligen värd… Dags att börja bunkra upp på lagret ;o)

 4. Bella

  Shit vad kul Challe. Det fungerade utan aluminumfolie igår, går till affären för att köpa men glömmer bort när man väl är där, kallas väl kanske för mummybrains?! Vill du ha hjälp med att vattna dina växter när ni är bortresta så säg för tusan bara till. Puss från Emma och Hugo.

stats