glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

min tatuering made by bläckan

Jag har länge velat göra en ny tatuering, var på gång med en fjäder men inte långt efter så började “alla” gör det så jag hoppade av. Har funderat fram och tillbaka och kom fram till att jag vill ha fåglar. De symboliserar mycket. Tatueringen betyder inget speciellt för mig utan det är en ny accessoar som jag håller kär.

Jag har aldrig fått tummen ur och boka en tid. När jag var på möte på Salong Betong i Sthlm så blev jag sjukt sugen så jag frågade om jag kunde få en. Bläckan var  ledig, men var så snäll och ställde upp i alla fall.

Vart ska du ha den då frågade han? Hmmm, armen eller på ryggen. Jag bestämde mig för ryggen. Han tog fram ett förslag som kändes så klockrent på en gång. Han förstod precis vad jag ville ha. Så himla nöjd. Tror det var ödet som förde samman mig med Salong Betong 🙂

Läs mer om Salong Betong på Spotlife>>

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Ohh vad jag gillade den! Jätte fint!
  Sen älskar jag att du kan skriva att den inte betyder något utan att du bara gillar den.
  Folk ska alltid “försvara” sina tatueringar med den betyder det och den står för det….. osv!!
  Me like you!

  1. Charlotte Josefsson

   svårt att göra en tattoo som ingen har. men när jag tänkte göra min fjäder så gjorde alla det samtidigt, bloggare osv så jag ville inte ha den. sen växte fåglarna fram och den kändes mer rätt för mig och jag har inte sett någon massproduktion på den ännu

stats