Charlotte "glitzy" Josefsson

Mixat

Vi kikade in Time square med alla neon skyltar. Nästa gång vill jag uppleva det på kvällen. Inget speciellt i övrigt. Bara en massa turister.

Det finns så mycket man vill göra i NY och semester för mig är inte att stressa runt för att bocka av allting. Jag vill även ta det lugnt och bara slappa och njuta. Äta gott och ta en drink vid poolen.

Det vi inte hann med eller valde bort denna gången var att gå över Brooklyn bron till Williamsburg. I Williamsburg ville jag bland annat besöka Beacon´s closet som är en fantastisk second hand enligt rykten. Men vi hade sån tur att hela utbudet hade flyttat till Chelsea market under en dag (på grund av fashion week) som ligger 1 min gång från vårt hotell. Utbudet var riktigt bra kan jag säga.

Jag var sugen på att testa El Almacen som är en argentinsk köttrestaurang som tydligen ska ha helt fantastiskt kött  När man ändå är ska dit kan man passa på att göra besöket en söndag och svänga förbi Brooklyn flea.

Time square

Jocke uppe i Empire state building.

Samma dag som vi var på Time Square åkte vi upp i Empire state building. Vi köpte biljetter online innan vi åkte, man sparar tid och pengar på att göra det.

Peace

Många skyscrapers blir det.

Vi tittade in en snabbis i Central Park. Men vid nästa besök ska vi undersöka den i mer än några minuter:)

En dag kan man avsätta för Time square för att sen knalla vidare till Central Park och sen till Empire state building och när man ändå är där kan man knalla ett par hundra meter till på 5th avenue för att spana in ”strykjärns huset” som ligger i korsningen Brodway och 4th avenue. När man går runt i dessa kvarter får man se en hel del plus bra shopping emellanåt. Gillar man Nike så ligger Nike Town en tvärgata in från 5th avenue.

Vill man hugga middag direkt tycker jag man kan gå till Koi vid Bryant Park. På vardagarna serverar de även lunch.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats