Charlotte "glitzy" Josefsson

Mohawk braid

braid

Så här kan det se ut om jag tar kort med min lilla pocket kamera från Lumix. Fräsigt att man ser i telen hur kortet kommer bli plus att man kan styra fokuspunkten. rose hair

Jag har varit hos Michaela på Björk and Friends och toppat pyttelite, lagt i ny bottenfärg och så fick jag lite rosé på längderna. Michelas förslag och jag tackade ja. Så fin färg.

utbakad flata

Hur vill du att jag stylar håret frågade Michaela. En utbakad fläta med bulle och lite busiga längder svarade jag. Blev precis som jag hade tänkt. TACK åter igen bästa M. Letar Ni frisör i Linköping så vet Ni vart ska Ni ska gå. Önskar jag kunde göra flätor på mig själv men det är omöjligt och med mitt tålamod så är det dömt att misslyckas.

Men om Ni är lite flinka i fingrarna kan Ni se en tutorial här.  Eller kanske vända upp och ner på huvet och skapa denna enkla men grymma frisyr. FINT!

P1100100 (1)

Supersnygg frisyr tycker jag. Det bästa är att jag kommer vara lika snygg i dag då det bär av till Sthlm. I kväll ska vi nämligen fota SS17. Vår och sommar 2017 med andra ord. Hoppas och tror att resultatet kommer bli grymt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats