glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Möhippa & när ska vi gifta oss?

IMG_3532

I går var det möhippa för bästa “norrland”. Eftersom jag typ varit döende utan att överdriva det minsta 😉 i veckan så pallade jag inte delta hela dagen utan anslöt på eftermiddagen och hängde i till sent. Jag mår mycket bättre nu, är typ “bara” förkyld nu. Och med min adhd så är det svårt att sitta still. Jag måste ha hög feber så jag absolut inte kan stå på benen 🙂IMG_3533 Mycket löst puder under ögonen måste man ha så man lätt kan borsta bort ögonskuggan som ramlar ner.IMG_3552 Inte bara Sofia skämdes bort 🙂 Här fixar jag och en till tjeja föttern.IMG_3579 Vi hade beställt en kock till kvällen men han fick förhinder så vi fixade en underbar Italiensk buffé. ÄLSKAR TRYFFELSALAMI!IMG_3580 IMG_3597

“När ska Ni gifta Er?” Jag skulle vara rik om jag fick pengar varje gång jag/vi fick den frågan. Vi har varit förlovade sen 2004 och ihop sen 2002 så ja visst det är väl dags men vi vill inte just nu. Ska vi gifta oss då ska det inte snålas (kanske kan fixa ett sponsrat bröllop? ;)) och vi har valt att investera pengar i att starta företag de senaste åren. Gifta oss hinner vi med tids nog. Det är jävligt mycket pengar för en dag och vi båda har hellre roliga bilar och reser upp pengarna. Lite så tänker vi. Men man vet aldrig, ibland kan saker hända fortare än man tror.

I morgon ser jag fram emot att må bra och att kunna jobba full dag och kanske träna lite lätt? Kanske lite väl mycket att önska? På onsdag drar jag och Cissi hit>> och unnar oss.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats