glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Möra ben

IMG_2070

Efter två dagars vila från gymet så blev det äntligen ett benpass. Tror bara det blev två benpass förra veckan :/

IMG_2072

ÄLSKAR verkligen min zip från dbrand. Tyvärr gör den sig inte rättvis på bild. Gillar när det är hål för tummen. “shapemeup” ger 15% avdrag i kassan som ni vet

IMG_2065

360 grader. Upp på tå / show that ass / kaninen spänner biceps

Klart den inte gör sig rättvis när alla bilder är halvkassa :/ Sorry för det. Ska faktiskt kika på nytt kamerahus nu också. Tycker inte nuvarande håller måttet längre.

20131028-185931.jpg

Jag har hittat mitt upplägg för det “nya” programmet och det ser ut ungefär så här. Strunta i vikterna. Man ska aldrig jämföra sig med andra utan bara sig själv. Idag var jag svagare än vanligt. Dagsformen kan variera. När Ni kikar på knäböj så är stången viktlös men när man lägger på vikter så får man ett motstånd på stången så den är liksom inte vitklös längre:) Kommer dock inte ihåg vad det motsvara för vikt.

Kommer göra ett mer massivt pass i veckan och två mer “vanliga”. Skulle dock även kört rumpmaskinen som jag sa och en till pressövning men hann inte plus att benen var så stumma och trötta så vet inte om det gått? Får väl bli nästa pass istället 🙂

Skulle även ha kört rumpmaskinen men jag hann inte. Jag fortsätter redovisa mina pass så här så får ni gå tillbaka och studera om Ni nu vill det.

Nu ska jag laga käk och sen titta på dessertmästarna 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Indra

    Måste lägga lite manken till gällande asset! Mitt är inte som det borde vara hahaha…nästa gång måste jag testa den pyramiden.
    Tack för alla tips du ger! Kram

stats