Charlotte "glitzy" Josefsson

mys med lillan


Snart är det dags för tjejfest. Jag är så frunktansvärt trött, känner mig inte alls på topp. men det ska bli kul, men ingen utgång för mig. Men för att jag ska orka ta mig iväg blir det mys med lillan en stund innan jag ska byta om till en klänning. Jag väljer mellan två stycken. En svart volangklänning från Monki eller en svart & vit klänning från ZARA. Vilken det blir får ni se sen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Vart kommer skjutdörrarna ifrån? 🙂 Jag har följt din kategori "inredning" flitigt men tror att jag måste ha missat vart skjutdörrarna är ifrån och hur mycket de kostade? Svara gärna i min blogg så att jag inte missar. Och tack för en jättebra blogg som bara blir bättre och bättre 😀

stats