Charlotte "glitzy" Josefsson

När jag inte bloggar…

..är jag aktiv på Instagram. Glitzan heter jag om ni vill följa mig. I dag har jag jobbat lite, varit på ena soloteket och tyvärr varit på Skänninge Marknad. Fy fan så tråkigt. Bara skit överallt. Det var första och sista gången. Sen har jag städat båda bilarna invändigt, sen blev det massage och sen direkt till det andra soloteket och nu har jag ätit lite middag och bloggar lite.

På Worl Class med min stora Balenciaga // Kopp kaffe & inredning // Lillans fästing
Storan & Husse sover middag // Min nya spinningcykel // Macarons som ser ut som tuttar

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats