glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

nu vill man bara se den ännu mer

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. C

  Hej,
  Jag vet att du bloggat om att du gått på salong och tagit hand om din hud. Har du problem med finnar och utslag som jag? Tänkte höra om du har tips på produkter som i så fall hjälpt dig. Närmar mig 30 och börjar bli trött på det här..

  /Linköpingsbo

  1. Charlotte

   jag har haft massor av problem med min hud men tack vare johanna på hudakademin är den nu ok. använder mene&moy som man kan köpa där. ring till johnna och boka en tid så vet hon hur hon ska hjälpa dig.

 2. "Vill begravas i en garderob full med kläder när jag dör"

  Oh my!! Fan va grym den ser ut att vara.
  vill för övrigt tala om för dig Charlotte att jag diggar din klädstil, så jävla ball. Satt och tittade igenom hela outfot kategorin igår och fick en massa inspiration, så fortsätt gärna att ösa oss med dina outfits, det gillas!

stats