glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Ny skjorta och bebismys

Hola, hittade en riktigt fin och prisvärd skjorta igår. Jag gillar den massor. Roliga snitt och detaljer. Finns här>>

Efter shopping blev det semla och plugg med några tjejer från klassen. Jag körde på en traditionell semla som var svingod. Rostad och grovmalen mandel som de gjort mandelmassan av. MUMS!!!  Idag blev det bebismys och fika hos en kompis så jag räknar inte kalorier dessa dagar 🙂 Men jag har hållit igen på övriga måltider för att förhoppningsvis ligga på plus minus noll i alla fall. I morgon tänkte jag dra igång med träningen igen efter lite sjukdom och fokusera på kosten igen. Ser fram emot det då jag sover och mår så mycket bättre när jag gör det.

Stella älskar att leka med sina bebisar här hemma. Att få gosa med en riktig bebis var total lycka. Klappade, pussade och stoppade in nappen. Så sött så att jag dog lite. Nästan så att man vill ge henne ett syskon men bara nästan…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats