Charlotte "glitzy" Josefsson

Nytt skin? RABATTKOD som ger 20%

marmor skal

Jag älskar verkligen mitt skin i marmor och fått så mycket komplimanger för det. Men nu är jag sugen på ett nytt. Jag besökte Caseapp.se för att jag ville ha ett skin i svart marmor plus att jag tänkte beställa ett iphoneskal och skal eller skin till iPaden. Snacka om matchi matchi. MEN, helv*te, när jag kom in på sidan så fanns det så mycket snyggt så jag har fortfarande inte bestämt vilken design jag ska ha. Ilandsproblem.

caseapp

Hur läckert är inte den gröna marmorn? Jag kan inte välja. Blir galen 🙂

Eftersom jag tycker det är en riktig bra julklapp så mailade jag Case App för att se om jag kunde få en rabattkod till Er och det fick jag. Ange koden SHAPEMEUP20 i kassan för att erhålla 20% rabatt på din order. Gäller tom den 17:e december. Jag ska utnyttja den till mig själv och även beställa julklappar 🙂 Man kan även ladda upp egna bilder. Fräsigt!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jojje

    Stackare! 😉
    Rätt gött att tröstshoppa… några gånger i veckan haha 🙂
    Livet erbjuder liksom lite 2much.. fan sick ju.
    Det ingår i dagens livsmönster att förnya sig, att hänga med.

stats