glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Pangväder


Vilken dag. Stella var svintrött men efter lite bråk så var kläderna på och hon satt i pulkan. Vi var bara tvungna att ta oss ut i den krispiga luften och ladda d-vitamin. Stella är förkyld igen. Kul att att hon slapp vara täppt i näsan och snora i 6 dagar i alla fall av 28. Jag är också snuvig och hängig. Jag orkar faktiskt inte mer snart. Detta har pågått i 10 veckor nu. Jag har haft en “bra” natt på 21 dagar och då var det 2 uppvak den natten. Så, nu har jag fått klaga lite.

Vi är verkligen så nöjda med kittet från Mini A Ture.  Såg att Jollytoom har REA på allt från dom nu. Är ju sugen på en overall också.
Hittis är med som vanligt. Vår lilla söta hitte-katt.

Stella spanar på Hittis som i sin tur smyger på ankorna. Mössan kommer från H&M för dom som undrar. Skorna är nya och kommer från PAX.
Jag kommer skriva mer om skorna, kläderna och underställ ikväll. En liten guide hur man klär sitt barn varmt i vinter.

Jag ska tvätta av lådorna med t-röd så de blir rostiga lite snabbare. De har ändå stått där i två år snart. Jag har kapat armeringsjärn som jag har klätt med granris. Får se om de får vara kvar till sommaren och att någon klängväxt får klättra.
Hade gärna haft japanskt gräs eller bambu men det är sällan de klarar en vinter i kruka utan vill helst vara nedgrävda.

En liten julgran fick hänga med hem från Karlskoga. Man kanske ska ställa dit en ännu mindre gran också och kanske en tomte?
  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats